
فصل پاییز همراه با تمام زیباییها و آرامشش گاهی با آلرژیهای شدید همراه است. با فرزندم راهکارهایی برای مقابله و درمان آلرژی در اختیار والدین و مدیران مهد کودکها قرار میدهد.
- مهمترین راه مقابله با ماده یا محرک های آلرژی را می توان در دوری و فاصله گرفتن از این مواد دانست. هنگامی که میزان گرده گیاهان در هوا زیاد است، از منزل خارج نشوید که اغلب در بعدازظهرهای خشک و خنک این گونه است.
- فضای داخل منزل خود را از محرک های آلرژن پاک کنید؛ به عنوان مثال به طور مرتب وسایل خانه را گردگیری کنید، فرشها و موکتها را جاروبرقی بکشید (فیلتر جاروبرقی را هر چند مدت یک بار عوض کنید) و سرامیکهای کف زمین اتاقها را از گردوخاک پاک کنید.
- تا حد امکان از نگهداری حیوانات خانگی مثل سگ خودداری کنید، چون به دلیل چرخیدن در هوای آزاد، میزان گردهها روی بدن آنها زیاد است.
- عدم مصرف خوراکی های حساسیت زا مانند بادمجان، گوجه فرنگی، شکلات، قهوه و ….
- عدم استفاده از عطر، اسپری یا حتی خوشبوکننده های هوا.
- عدم مصرف خودسرانه داروهای ضد حساسیت و آلرژی.
- از خشک کردن لباس و حوله در خارج از منزل خودداری کنید زیرا چسبیدن ذرات حساسیتزا به بافت پارچه ممکن است باعث شروع علائم حساسیت شود.
- عدم استعمال دخانیات.
- عدم استفاده از میوههای پرزدار. زیرا پرزی که آنها روی پوست دارند عامل حمل مواد حساسیتزا به شمار میروند. بنابراین باید قبل از مصرف به خوبی آنها را شست.
با فرزندم پاییزی دلانگیز و بدون عطسه را برای همه کودکان و بزرگسالان آرزو میکند.