
فصل پاییز همراه با تمام زیباییها و آرامشش گاهی با آلرژیهای شدید همراه است. با فرزندم راهکارهایی برای کاهش برای تمام والدی راه های مقابله و درمان آلرژی در اختیار والدین و مدیرانمهد کودکها قرار میدهد.
- از ماسک استفاده کنید. ماسک علاوهبر اینکه مانع از ورود ذرات و مواد حساسیتزا به درون مجاری تنفسی میشود، محیط تنفس را نیز مرطوب نگه میدارد.
- دستگاه های تهویه داخل ماشین یا منزل را روشن نگه دارید و شیشه های اتومبیل را بسته نگه دارید.
- همچنین به دلیل خشک شدن هوا در فصول سرد پاییز و زمستان، توصیه میشود افراد در منزل از دستگاههای بخور بهمنظور تامین رطوبت محیط استفاده کنند.
- انجام ورزش های هفتگی.
- مصرف میزان مناسبی از نوشیدنی در طول روز.
- مصرف لیموترش و عسل به صورت ناشتا.
- در محیط بیرون از عینک های آفتابی استفاده کنید تا میزان تماس گردهها را با چشمهایتان کم کنید.
- استفاده از قطرههای چشمی خارش چشم را کم میکنند.
- شبها، قبل از خواب موهایتان را بشویید تا گردههای گیاهی را از روی موهایتان پاک کرده باشید. همچنین با این کار، گردهها را به بالشتان منتقل نمیکنید. از حمام با آب سرد نیز در این فصل باید پرهیز کرد، زیرا موجب بسته شدن منافذ بدن و تشدید تجمع اخلاط می شود و برای جلوگیری از ایجاد بیماری های پوستی ، حمام با آب گرم توصیه می شود.
- یک روش درمانی طولانی مدت برای درمان آلرژی، ایمونوتراپی است. در این روش مقدار خیلی کمی از ماده آلرژیزا به فرد تزریق میشود که پاسخ ایمنی (آنتی بادی) بدن او را تحریک میکند. اما این روش درمانی زمان زیادی میبرد. اغلب پزشکان این درمان را سه تا پنج سال برای بیمار ادامه میدهند.
- ماده ضد احتقان در داروهای ضد آلرژی، فشارخون و ضربان قلب را افزایش میدهد، لذا قبل از مصرف این نوع داروها حتماً با پزشک خود مشورت کنید تا ضرری برای شما نداشته باشند.
- شست و شوی بینی با سرم و استفاده از اسپریهای کورتیکوستروئیدی.
- مصرف مداوم داروهای آنتی هیستامین، اسپری های بینی و استفاده از مکمل های دارویی با تجویز پزشک.
با فرزندم پاییزی دلانگیز و بدون عطسه را برای همه کودکان و بزرگسالان آرزو میکند.